Sigurimi i Pasurise

Sigurimi i pasurise

Elementet e padeshirueshem te natyres termeti, zjarri, permbytja etj, por edhe ato njerezore si vjedhja, eksplozioni etj, ndodhin pa paralajmeruar. Natyrisht askush s’mund ti ndaloje dot, por gjithkush me nje plan dhe pergatitje tekujdesshme ne bashkepuninim me INSIG, mund te krijoje nje mbrojtje financiare per shtepine dhe familjen e tij.

Siguruesi INSIG sh.a. demshperblen te Siguruarin per humbjen, demtimin ose shkaterrimin e pasurise se siguruar ne menyre te papritur, te paparashikuar dhe aksidentale si pasoje e Zjarrit e rreziqeve shtese si eksplozioni, rrufeja, renia e avionit ose pjeseve te tij, heqjen e mbeturinave, termeti etj

Kushtet

Shtepia juaj ju mbron ju,familjen tuaj dhe gjerat qe jane me te rendesihme per ju. Prona, dyqani, apo njesite e tjera tregtare jane po aq te rendesishme pasi ju sigurojne jetesen. Kujdesuni per ate qe per ju ka vlere, me ndihmen e INSIG. Sigurimi nga vjedhja, mbulon demet financiare qe peson i Siguruari nga vjedhja me thyerje e njesive tregtare, industriale, banesave.

Kushtet

Sigurimi i kulturave bujqesore siguron te gjitha llojet e kulturave ndaj bresherit dhe rreziqeve natyrore si stuhia, permbytja, shtrengata. Ky sigurim mbulon demtimet sasiore te prodhimit kryesor kundrejt nje rreziku te papritur e te paparashikuar.

Kushtet

Sigurimi i blegtorise ndaj semundjeve dhe aksidenteve.

Kushtet